Holland Branding

Holland Branding is iets dat ons allen aangaat. Holland Branding gaat om (h)erkenning van wat wij in Nederland met elkaar te bieden hebben. Als werkgever heb je er baat bij wanneer kandidaten zich een beeld kunnen vormen van de bijzonderheden die wij met z'n allen in Nederland waarmaken.

Dat gaat niet alleen over werken, maar ook over levenstuderen en onderzoek doen in Nederland. Zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn, maar voor mensen uit het buitenland vaak niet. En het zijn ook onderwerpen waarmee wij ons kunnen onderscheiden, die nèt dat verschil kunnen maken.

AcademicTransfer werkt daarom samen met High Tech NL en het Holland Innovation Network in Boston. Wij willen daarmee uitstralen dat álle Nederlandse werkgevers zich scharen achter één gemeenschappelijke boodschap:

Holland Branding: pré-conferentie programma:*

 

Op vrijdag 15 februari organiseren wij twee events:

  • Meet & greet voor en met de Nederlandse deelnemers: 90 minuten om met  elkaar kennis te maken;

  • aansluitend de 'Holland House' meeting: waarbij kandidaten kennis kennismaken met de top van de Nederlandse werkgevers in R&D, zowel kennisinstellingen als het bedrijfsleven

 

We willen tijdens de European Career Fair een Dutch Street formeren. Alle Nederlandse werkgevers bij elkaar en herkenbaar door een Hollandse uitstraling. Uiteraard blijft volop ruimte voor de profilering van jouw eigen werkgeversmerk. Zie voor een goede indruk: ECF foto's

 

* We willen alle deelnemers - i.o.m. de organisatie - ruimte bieden tot het verzorgen van Company Presentaties.