Wat is ECF Boston?

De European Career Fair (ECF) in Boston is één van de grootste internationale carrièrebeurzen, specifiek gericht op werken in Europa. Organisaties kunnen in contact komen en 1 op 1 gesprekken voeren met studenten of alumni van Amerikaanse en Europese topuniversiteiten. 

 

AcademicTransfer en High Tech NL nemen samen met een delegatie van kennisinstellingen en hightechbedrijven deel aan deze beurs om de Nederlandse wetenschap en hightech industrie te vertegenwoordigen. En we worden daarbij ondersteund door het IA-netwerk in Boston. Kijk voor meer informatie op https://www.rvo.nl/file/dutch-delegation-mit-european-career-fair-2018

 

Ga je ook mee? Lees meer over wat je uit deze beurs kunt halen en over wat deelname via AcademicTransfer of High Tech NL betekent.

 

Wanneer?

De ECF vindt in 2019 plaats van vrijdag 15 februari tot en met maandag 18 februari en bestaat uit de volgende onderdelen:

Vrijdag 15 februari - pre-conferentie programma*

Zaterdag 16 februari - career fair

Zondag 17 februari - interviews met geselecteerde kandidaten

Maandag 18 februari - interviews met geselecteerde kandidaten

Details over de beurs

Je kunt alle informatie over de beurs, de statistieken van vorig jaar en het programma vinden op de officiële website van de ECF beursorganisatie. Voor meer beeldvorming is er nog een datasheet van de 2016 editie.

Let op: aanmelden tot uiterlijk 11 januari 2019

Aanmelden voor de ECF kan vanaf nu. Kennisinstellingen en bedrijven die via AcademicTransfer deelnemen, ontvangen 10% korting op het beurstarief! De ECF maakt onderscheid tussen twee clusters: non-profit organisaties en for-profit organisaties. Download het registratie-package voor non profits of voor for-profitsmeld je aan bij Euroclub en bevestig je deelnameNon-profits gebruiken de code: ClusterMemNP19, For-Profits gebruiken de code: ClusterMemFP19.

Wil je eerst extra uitleg? Neem dan als kennisinstelling contact op met Roland van Houtert of bel 0652646750. Hightechbedrijven nemen contact op met Coen de Graaf of bellen 0885554333.

* zie ook Holland Branding